Purificatoare de aer, aparate de purificat aerul

O bună calitate a aerului din interior în casă este vitală dacă aveți copii. Dezvoltarea plămânilor și a sistemului imunitar al copilului poate fi afectată de alergenii și poluanții din aer, iar unele toxine din exterior pot chiar împiedica dezvoltarea creierului. Prin urmare, reducerea poluanților din casă ar trebui să fie o prioritate de vârf pentru orice părinte.

Un purificator de aer este o modalitate de a elimina poluanții din aer și de a vă îmbunătăți calitatea aerului din interior. Dacă încerci să găsești cel mai bun purificator de aer pentru copii, vei dori să știi ce poluanți îi afectează cel mai mult pe copii și care purificatoare de aer sunt cele mai eficiente în eliminarea acestora.

Poluanții din interior care pot afecta copiii

În comparație cu adulții, copiii sunt mai sensibili la efectele poluării aerului și a calității proaste a aerului din interior. O analiză din 2006 a studiilor pediatrice a constatat că poluarea aerului înconjurător era legată de o creștere a problemelor respiratorii, absenteismului școlar și a bolilor sistemului imunitar. Deși originea acestor poluanți este în aer liber, ei sunt foarte conectați la nivelurile din interior.

emed_PA600

Purificator aer Emed PA600 cu filtru HEPA, functie Plasma si Ionizare

in stoc
28900 Lei 15900 Lei