Articole mamici si gravide, articole gravide

Sarcina și educația parentală pot fi, cel puțin, descurajantă, iar navigarea în bogăția de informații online este copleșitoare. Aceste bloguri de top oferă perspectivă, umor și perspectivă asupra a tot ceea ce v-ați întrebat vreodată despre sarcină - și asupra unor lucruri pe care nici măcar nu v-ați gândit să le luați în considerare.

Odată cu sarcina, vine o gamă largă de emoții care curg și reflu pe parcursul celor 40 (sau cam asa ceva) săptămâni înainte de a da naștere. Cei mai mulți viitori părinți au o mulțime de întrebări, primesc atât de multe sfaturi nesolicitate și, uneori, se simt foarte anxioși în legătură cu multele lucruri de făcut și de ce nu trebuie, simptome ciudate și sâcâială „este normal?” sentimente.

Având în vedere că sarcina este dificil de navigat, în special pentru părinții începători, plus toate acele emoții învolburate, Google se poate transforma rapid dintr-un prieten util într-un inamic de-a dreptul. La urma urmei, internetul poate fi un loc înfricoșător, plin de informații nesigure și panouri cu mesaje alarmiste, dacă nu știi unde să cauți.