Scaune auto copii, scaune auto 0-36 kg

Ar trebui să verificați întotdeauna că scaunul de mașină al copilului dumneavoastră este, de asemenea, bine și corect instalat din când în când. Acest lucru este cel mai important atunci când vine vorba de scaunele auto instalate folosind o centură de siguranță sau legături, deoarece în timp, acestea se pot slăbi, mai ales pe măsură ce copilul dumneavoastră devine mai greu. Acest lucru este relevant indiferent de perioada din an.

Asigurați-vă întotdeauna că mașina dumneavoastră este întreținută și că toate nivelurile de ulei, luminile, bateriile și anvelopele sunt verificate în mod regulat. De asemenea, este recomandabil să transportați câteva articole în cazul unei avarii, cum ar fi:

Îmbrăcăminte caldă și o pătură

Vesta de inalta vizibilitate

Încălțăminte practică, cum ar fi cizmele de cauciuc

Un triunghi de avertizare

Lanternă și baterii

Dezghețator și racletă de gheață

Incarcator telefon mobil

Apă îmbuteliată și câteva gustări.

Ca în orice perioadă a anului, vă recomandăm întotdeauna să urmăriți greutatea și înălțimea copilului dumneavoastră, pentru a vă asigura că nu a depășit scaunul actual. Dacă au, trebuie să treacă la următoarea etapă a scaunului auto. Dacă aveți nevoie de ajutor în acest sens, vă rugăm să luați legătura cu echipa noastră care vă poate ajuta să găsiți scaunul auto pentru copii perfect pentru dvs.

cascade_black

Scaun auto Rear Facing cu Isofix Cascade black 0-36 kg

in stoc
97700 Lei 75000 Lei