Biberoane si tetine

Sunteți proaspătă mamă și noua în hrănirea cu biberonul? Și vă întrebați „cât timp pot păstra biberoanele și tetinele?” Schimbarea biberoanelor și a tetinelor pentru bebeluș poate fi o problemă confuză, iar partea de igienă a lucrurilor poate provoca unele îngrijorări. În acest articol vă vom oferi sfaturi despre ce să căutați și cât de des să schimbați biberoanele și biberoanele.

Când să schimbați dimensiunea tetinei și dimensiunea tetinei

Cum știi când să schimbi dimensiunea sfarcului biberonului sau dimensiunea tetinei biberonului? Știați măcar că există diferite tetine pentru biberoane cu fluxuri diferite disponibile?

În general, tetinele vor veni în 3 fluxuri diferite. Sfarcurile mai lente sunt folosite pentru nou-născuți, iar mameloanele mai rapide sunt destinate bebelușilor mai mari, deoarece mănâncă mai mult la fiecare hrănire și pot gestiona mai bine fluxul mai rapid de lapte.

Majoritatea producătorilor respectă acest ghid pentru mărimile tetinelor pentru biberon:

Tetine Slow Flow pentru varsta 0-3 luni;

Tetine cu flux mediu varsta 3-6 luni;

Tetinele Fast Flow varsta 6-12 luni.

Deci, de exemplu, dacă vă întrebați când să treceți la tetine marimea 2 sau la tetine cu flux mediu, în general, ați aștepta până când copilul dumneavoastră are vârsta de 3-6 luni.

MRKT10827
in stoc
2600 Lei 1100 Lei