Biciclete copii, biciclete pentru copii

Sperați să cumpărați o bicicletă pentru un copil. S-ar putea să studiați acest lucru deoarece sunteți blocat pentru o decizie sau poate că căutați consolare că ați făcut cumpărarea corectă.

Iată cinci sfaturi despre ce să cauți atunci când îl alegi pe cel corect.

Echilibru și control

Este semnificativ că copilul se simte bine grăbindu-se.

În cazul în care nu pot merge pe o bicicletă fără stabilizatori și nu sunt versați cu o bicicletă de echilibru în acel moment, sunt șanse să nu fie foarte pregătiți pentru o bicicletă cu 2 roți. Bicicletele cu 2 roți depind de echilibrul tânărului și sunt controlate folosind „atingerea” obișnuită a ghidonului. În acest sens, există o mulțime de luate în considerare atunci când mergeți pe două roți, ceea ce poate dezamăgi persoanele care sunt mai puțin sigure că demonstrează un test de bază.

Bicicletele cu 3 roți oferă o abordare alternativă și au o zonă de suprafață mai mare, cele 3 roți înseamnă că nu cad pe podea fără ajutor, luminând astfel cerința de echilibru pentru a merge cu bicicleta. Bicicletele cu 3 roți sunt extraordinare pentru a spori certitudinea și a ajunge la mânere cu grăbirea este extraordinar de simplu, ceea ce este incredibil pentru cei mai puțin răbdători și pentru copiii care caută călătorii gratuite.

Primul sfat: Dacă încercați să apară mărci distinctive de biciclete, îndemnați copilul să exploreze diferite căi în ceea ce privește cele două picioare pe care să le împingă. Verificați dacă este atât de natural să înclinați pentru a întoarce bicicleta, cade efectiv? Are suport de picior?

hbv_DN614MY

Bicicleta pentru copii Mickey Mouse 14" Dino Bikes 614MY

in stoc
83995 Lei 75360 Lei