Triciclete copii, tricicleta pliabila

Poate un copil să folosească un tricicletă?

Cu adevărat. Câteva triciclete sunt rezonabile de la 10 luni, în ciuda faptului că copilul tău probabil nu va merge încă. Utilizarea unei triciclete la această vârstă fragedă este într-adevăr o opțiune incredibilă, în contrast cu împingerea copilului într-un cărucior.

Imaginează-ți prima senzație de mâini pe ghidon și de opțiunea de a „vira”. De asemenea, copilul dumneavoastră poate chiar și acum să facă în siguranță „Uite, mămică fără mâini” – datorită mânerului părintelui.

Conform specialistilor este esențial ca bebelușii să beneficieze de un mod de viață extern înainte de a se plimba.

„Scoaterea copiilor din trăsuri și pe tipuri de transport mai dinamice ajută la siguranța și îmbunătățirea lor de la vârsta de 10 luni”, spun acestia.

Vântul cu adevărat perspicace este că, atunci când copilul tău se epuizează după un astfel de aer natural, câteva triciclete au un scaun din spate aplecat, permițându-i copilului să se încline și să facă gesturi.

Verificați frânele înainte de a utiliza bicicleta pentru a vă asigura că funcționează.

La ce vârstă își poate da seama un bebeluș cum să pedaleze?

În jurul vârstei de 1 până la 2 ani, un bebeluș va fi acumulat aptitudinile brute de motor așteptate pentru a începe să-și dea seama cum să pedaleze o tricicletă – în ciuda faptului că, evident, toți copiii creează cu propria lor mișcare.

O tricicletă oferă o ocazie timpurie de a-ți da seama cum să pedalezi.