Pompe de san, pompa electrica de san

Te pregătești să intri într-o lume cu totul nouă a maternității, iar toate deciziile care vin împreună cu ea pot fi suficiente pentru a-ți face capul să învârtească. Dacă sunteți ca majoritatea mamelor pentru prima dată, probabil că nu ați avut niciodată un motiv să cercetați pompele de sân înainte și toate opțiunile diferite pot fi puțin copleșitoare. Am rezumat diferitele tipuri de pompe și avantajele și dezavantajele acestora pentru a vă ajuta să găsiți pompa de sân potrivită pentru dvs.

Unele pompe de sân sunt cele mai bune pentru mamele care intenționează să fie cu bebelușii lor non-stop și nu se așteaptă să facă multă hrănire cu biberonul. Altele sunt ideale pentru mamele care știu că se vor întoarce la muncă după ce se vor naște bebelușii lor și se angajează să continue să alăpteze. Oricare ar fi circumstanțele dvs., există o pompă de sân care vă poate face mai ușor și mai convenabil să colectați laptele matern pentru copilul dumneavoastră. Iată ce ar trebui să știți despre fiecare tip de pompă:

O pompă electrică dublă pentru sân este unul dintre cele mai versatile și comune tipuri de pompă disponibile. Acest tip de pompă este compact, dar puternic, permițându-vă să colectați lapte de la unul sau ambii sâni confortabil și eficient. Este și portabil, așa că îl puteți folosi acasă, la serviciu sau când călătoriți.

Dacă vă așteptați să pompați regulat pe tot parcursul zilei, o pompă electrică dublă pentru sân ar fi cea mai potrivită pentru dvs. Folosirea acestuia atunci când sunteți departe de bebeluș vă va ajuta să vă mențineți cantitatea de lapte și este posibil să puteți obține unul gratuit prin intermediul companiei de asigurări de sănătate.