Benzi izolare si patchuri

Minimizați reacțiile adverse și eliminați iritația utilizând plasturi cu silicon pentru sub ochi în timpul aplicării extensiilor de gene. Plasturii noștri hipoalergenici din silicon de sub ochi sunt foarte recomandați clienților cu sensibilități, dar sunt și excelente pentru toți clienții.

Concepție greșită despre iritația în timpul și după aplicarea extensiilor genelor

Realitatea este că mulți factori joacă un rol în cauzarea sau eliminarea reacțiilor adverse. Cu toate acestea, este o concepție greșită comună că adezivii pentru extensii de gene sunt cauza principală a iritației și a reacțiilor adverse în zona ochilor. Cu toate acestea, din experiența noastră, multe reacții adverse în timpul (și uneori chiar după) aplicarea genelor rezultă din utilizarea plasturelui de sub ochi sau a benzii care acoperă genele inferioare. Când aveți îndoieli cu privire la nivelul de sensibilitate pe care îl are clientul dvs., apelați la plasturi cu silicon pentru sub ochi.

Iritația și plasturele de sub ochi

Iritația și/sau reacțiile adverse rezultă fie din plasarea necorespunzătoare a plasturelui de sub ochi, fie din cauza utilizării ingredientelor din plasturele sau din banda de sub ochi pentru a acoperi genele inferioare, chiar dacă plasturele sau banda au fost plasate corect. Plasturile sau banda de sub ochi pot conține ingrediente la care clientul dumneavoastră este iritat (iritanți) sau la care este alergic (alergeni).