Scaune auto Isofix, scaun auto Isofix

Poate că ești un proaspăt părinte care caută cel mai bun scaun auto pentru copilul tău, sau poate că copilul tău a depășit scaunul pentru copii. Oricum, vrei să găsești cel mai bun scaun de ridicare pentru copilul tău și, în timp ce faci cercetări, s-ar putea să dai peste termenul ISOFIX.

Cunoscut sub numele de International Standards Organization Fix, ISOFIX este un sistem standard internațional care vă permite să fixați scaunul auto al copilului dumneavoastră de mașină fără centură de siguranță. Sistemul folosește conectori de bare metalice care sunt atașate la scaunul pentru copil pentru o rigiditate și siguranță suplimentară. Acești conectori metalici sunt atașați la șasiul mașinii și sunt astfel foarte siguri.

În termeni mai simpli, scaunele auto special create se fixează pe zăvorele de la baza spătarului pasagerului din spate. Două zăvoare sunt poziționate pe scaunul pasagerului din stânga spate și două pe dreapta.

În comparație cu metoda centurii de siguranță, scaunele auto ISOFIX s-au dovedit a fi mult mai sigure. Cu toate acestea, înainte de a sări în căruță, ar trebui să știți că există câteva reguli pentru scaunele auto pentru copii în Singapore și nerespectarea acestor reguli va duce la o amendă. In plus, după cum vă puteți da seama, nu este atât de simplu pe cât ați putea crede. Deci, suntem siguri că aveți o mulțime de întrebări care vă trec prin cap. Permiteți-ne să vă ajutăm să răspundeți la unele dintre aceste întrebări, începând cu... ISOFIX se potrivește tuturor scaunelor auto?

Nu exista produse in aceasta sectiune