Scaune auto copii, scaune auto 15-36 kg

Nu folosiți niciodată paltoane, costume de zăpadă sau îmbrăcăminte groasă în timp ce copilul dumneavoastră este în scaunul auto pentru copii. Acest lucru poate fi periculos, deoarece nu vă permite să trageți hamul atât de strâns de corpul copilului dvs. cum ar trebui. Acest lucru poate duce la alunecarea hamului copilului dumneavoastră de pe umeri în cazul unei coliziuni.

Este sigur ca copilul dumneavoastră să poarte straturi subțiri în scaunul auto. Deși nu recomandăm hainele groase, dacă este frig, puteți folosi o pătură peste hamurile pentru a-ți ține micuții cald.

Mașina dumneavoastră se poate încălzi foarte mult când încălzirea este pornită, așa că trebuie să fiți atenți la posibilul risc de supraîncălzire. Când folosești o pătură, ține-o suficient de slăbită încât să poată fi smulsă singur sau dat cu piciorul de către micuțul tău.

Trebuie să verificați că hamul copilului dumneavoastră este suficient de strâns pe corpul lui la fiecare călătorie. Ar trebui să puteți pune două degete pe clavicula copilului și nu mai mult. Dacă există mișcare aici, trebuie să strângeți hamul și să verificați din nou.

Ar trebui să verificați întotdeauna că scaunul de mașină al copilului dumneavoastră este, de asemenea, bine și corect instalat din când în când. Acest lucru este cel mai important atunci când vine vorba de scaunele auto instalate folosind o centură de siguranță sau legături, deoarece în timp, acestea se pot slăbi, mai ales pe măsură ce copilul dumneavoastră devine mai greu. Acest lucru este relevant indiferent de perioada din an.

Nu exista produse in aceasta sectiune