Pantofi sport copii, pantofi sport baieti si fetite

Alegerea pantofilor potriviți pentru copiii tăi este o decizie mai importantă decât ți-ai putea da seama. Trebuie să iei mai mult în considerare decât modă sau accesibilitate. Alegerea pantofilor potriviți este extrem de importantă, deoarece poate afecta dezvoltarea piciorului copilului dumneavoastră.

Așa cum ați lua în serios recomandările unui oftalmolog dacă ar spune că copilul dumneavoastră are nevoie de ochelari, ar trebui să luați în considerare și recomandările profesionale despre alegerea pantofilor potriviți. Expertii explică ce ar trebui să ții cont atunci când alegi pantofii pentru copilul tău.

Luați în considerare materialele și potrivirea

Pantofii sport pentru copilul dumneavoastră ar trebui să fie confecționați din materiale respirabile, cum ar fi pielea, pânza sau materialele de plasă mai noi. Pantofii trebuie să fie flexibili în față și rigidi în spate.

În plus, pantofii ar trebui să aibă mult spațiu în zona degetelor. Iar pantofii nu trebuie să ciupească picioarele nicăieri, ci trebuie să se potrivească suficient de bine pentru a susține picioarele.

Furnizorii de pantofi sport pentru copii recomandă să vă luați copiii pentru a le măsura picioarele de către profesioniști din încălțăminte. Pantofii trebuie să se potrivească corect în trei puncte diferite:

Lațimea

Coaptul, care este porțiunea mijlocie arcuită a piciorului

Punctul de flexibilitate, care este locul în care talpa pantofului se îndoaie cel mai ușor.

Vă puteți aștepta să înlocuiți pantofii de 2-3 ori pe an când copilul dumneavoastră este mic și picioarele îi cresc rapid. O tentație obișnuită este să cumpărați pantofi cu o mărime sau două prea mari și să permiteți copilului să crească în ei, dar acest lucru nu este recomandat. Așa cum ar afecta capacitatea de mers să purtați pantofi prea mari, același efect se poate întâmpla și copiilor.

Nu exista produse in aceasta sectiune