Tamaie Extract Pachet 60 capsule + 30 capsule DVR Pharm

Nutri-Plant-Med SRL (Roveli)
Selecție a celor mai interesante produse naturiste ale momentului și informații care s...
6426070646087
3819 Lei
4960 Lei
Reducere: 11,41 Lei
in stoc
14 zile
Livrare
  • — Cost Livrare 24,99 Lei/colet oriunde in tara*
  • Livrare Gratuita pentru comenzi mai mari de 400 lei
Avantaje
Descriere Tamaie Extract Pachet 60 capsule + 30 capsule DVR Pharm
Tamaie Extract Pachet 60 capsule + 30 capsule DVR Pharm
Descriere

Tămâie extract Boswellia este medicamentul momentului. De ce? Din două motive: 1. eficiența sa extraordinară și 2. gama largă de utilizări. Tămâia este rășina unui arbore care crește spontan în Asia de Sud-Est, folosit în medicina tradițională de mai bine de 4.000 de ani și care în ultimii zece-douăzeci de ani a devenit obiectul a sute de studii medicale moderne. Această plantă este o adevărată revelație în terapie, fiind utilizată în tratarea câtorva dintre cele mai grave boli ale zilelor noastre, cum ar fi cancerul, astmul, tulburările de memorie și raționament ori bolile articulare cronice. Gama de afecțiuni unde tămâia este folosită cu succes este uimitor de mare.

Compoziție

  • Arbore-de-tămâie (Boswellia serrata), rășină, extract 5-10:1, uscat cu 70-85% acizi boswelici: 200 mg;
  • Arbore-de-tămâie (Boswellia serrata), rășină, pulbere: 200 mg;.

Mod de administrare

Câte 1-2 capsule, de două ori pe zi.

Extractul standardizat de tămâie este validat ca medicament de sute de studii științifice, care demonstrează valoarea sa terapeutică. Se folosește extractul standardizat în acid boswellic, această substanță trebuind să fie într-o proporție de minimum 40% pentru efecte terapeutice optime. Există și extracte de tămâie ne-standardizate, dar rezultatele obținute cu acestea sunt slabe. Extractul standardizat din tămâie are utilizări terapeutice, cu o eficiență demonstrată, în peste 100 de boli, unele foarte grave.


Produse naturiste
Cantitate
90 capsule
Utilizare
Antireumatic si antiinflamator, Aparat respirator, Sanatate osteo-articulara, Sistem nervos, Memorie si concentrare, Antistres, sedative, antidepresive, anxiolitice, Antiastmatic, Antitumoral
Find similar

Nu sunt recenzii

Recomandari
  • Produse similare