Set 4 caiete in limba romana si stilou magic pentru scris si desenat, rechizite scolare, multicolor, 19 cm X 13 cm

Scrie o recenzie
KC_SCR4_ROM
4500 Lei
9900 Lei
Reducere: 54,00 Lei
in stoc
14 zile
Importator produse pentru copii, bebelusi cat si produse pentru ingrijire personala.
Livrare
  • — 19 Lei cost livrare oriunde in Romania.
  • — Livrare Gratuita pentru comenzi peste 400 Lei
Avantaje

Caietele de lucru reutilizabile Kidscare in limba romana cu pix magic, adresate indeosebi prescolarilor sau chiar clasa zero si intai, avand rol multiplu: ajuta la imbunatatirea abilitatilor motorii fine ale copiilor, stimuleaza memorarea literelor si a numerelor, dezvolta abilitatile de scriere si citire, si ii familiarizeaza pe acestia cu operatiile de adunare si scadere. Reprezentarea grafica este de calitate ridicata, adaptata si deosebit de atractiva pentru cei mici.
Functia reutilizabila acestui set de rechizite scolare face ca cei mici sa utilizeze pentru o lunga perioada de timp aceste caiete, deoarece scrierea de mana dispare automat dupa uscare, ca atare copiii dumneavoastra le pot folosi pentru practicare repetata!
Caracterele utilizate sunt de tipul scrisului italic. Acesta este un stil semicursiv, usor inclinat, de mana si caligrafic, care a fost dezvoltat in timpul Renasterii in Italia. Este unul dintre cele mai populare stiluri utilizate in caligrafia occidentala contemporana si este printre primele scrisuri invatate de caligrafii incepatori.
In timpul acestor activitati, copiii isi vor folosi pixul magic pentru a urmari si desena diferite forme, astfel incat sa-si poata dezvolta abilitati motorii si o scriere frumoasa de mana.

  • Numele acestui produs deriva din caracteristica cea mai importanta a acestor caiete de lucru, si anume faptul ca sunt REUTILIZABILE. Utilizate impreuna cu pixul magic oferit vor putea fi folosite in mod repetat de copii dumneavostra. Scrisul va disparea in cateva minute, dupa uscare, pentru a putea exersa in mod repetat.
  • In procesul tehnologic de fabricatie s-a utilizat o tehnica inovatoare, de imprimare cu canelura. Aceste caneluri vor ajuta utilizatorul sa respecte forma corecta a caracterelor, ca in urma exercitiului repetat sa se poata deprinde tehnici cat mai corecte de scris.
  • Suplimentar functiei de caiet de scris pe verso-ul fiecarei pagini se regasesc exercitii de logica, de asociere, de matematica, de recunoastere vizuala, etc., specifice fiecarui tip de caiet de lucruu in parte. Ghidajul de silicon oferit alaturi de pixul magic are rol de trainer pentru pozitia corecta a pixului in mana, avand o forma anatomica, ce corespunde pozitiei celor trei degete care tin instrumentul de scris. Acesta se va fixa prin alunecare pe partea inferioara a pixului la inaltimea dorita.
  • Caietele de lucru sunt realizate din hartie cartonata de 350gr/mp, de inalta calitate, si sunt legate cu arc pentru a se facilita deschiderea si intoarcerea paginilor. Caietele sunt in limba romana. Fiecare caiet cuprinde 16 pagini, dintre care 8 sunt dedicate exersarii scrisului, si alte 8 contin diverse exercitii si reprezentari grafice.

Pachetul include:

  • 4 Caiete de Lucru in limba romana
  • Pixul Magic si 4 rezerve pentru Pixul Magic
  • Trainer Scris (culoarea acestui dispozitiv din silicon poate varia: portocaliu, verde, roz, roșu, albastru, mov, etc.)
4.8 din 5
Recenzii: 6
5 stele
83%
4 stele
17%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Sub anonimat
Comentariu
Sunt foarte mulțumită, își merită banii !Sunt o investitie bună! Livrarea este asa cum scrie în 2 zile !
Le recomand cu mare drag, nu veti regreta dacă aveți un copil la început de drum si nu numai !
Mi a plăcut ca saitul are un nr de whatsapp unde am putut întreba orice nelămurire am avut !
Veronica
Comentariu
Cel mai bun pret. Recomand!
Sub anonimat
Comentariu
Ne-a plăcut produsul, nouă, că adulți. Intenționăm să punem cadoul la pom. Abia atunci vom vedea cât de mult Ii place si copilului. O zi bună.
Sub anonimat
Comentariu
Preț foarte bun fata de alte siteuri
Sub anonimat
Comentariu
Foarte utile ,fetița tare încântată!
Sub anonimat
Comentariu
super mulțumit
Recomandari
  • Produse similare